Speranță pentru Ucraina

 

Anca Manole Asociația Clubul Regal al Medicilor

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Situația este copleșitoare, atât pentru refugiații răniți veniți din Ucraina, cât și pentru medicii noștri, întrucât pe lângă oboseala fizică și psihică acumulată se lovesc și de lipsa celor necesare tratamentelor.

Este cu adevărat nevoie de medicamente cum ar fi insulina, medicamente oncologice, precum și consumabile medicale.

Vreau să ajut, haideți împreună să-i ajutăm și să le oferim speranță, deoarece știm cu toții că mai presus de orice este nevoie de sănătate.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

CLUBUL REGAL AL MEDICILOR este rezultatul unui concept inovator, o initiativa medicală care dorește reunirea elitelor medicale si schimbul de idei.


Sub patronajul Casei Regale a Romaniei, Clubul isi propune sa contribuie activ la sustinerea evolutiei şi profesionalismului serviciilor medicale in sensul dezvoltarii complexitatii actului medical.


Misiunea principală a Clubului este de a sprijini și recompensa evoluția Membrilor săi, dorindu-ne ca medicii de calitate din România să continue să iși desfășoare profesia în interiorul granițelor tării.

Asociația Clubul Regal al Medicilor își propune sprijinirea refugiaților răniți din Ucraina prin susținerea tratamentelor din clinici și spitale, așadar te invităm și pe tine să faci bine.

Orice sumă poate ajuta pentru susținerea acestora

 

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o ca

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Anca Manole : Asociația Clubul Regal al Medicilor
Speranță pentru Ucraina